Header Ads

Prijavite se na EduKafe radionicu kreativnog pisanja u Pančevu!



Imaš li želju da proširiš svoje znanje iz oblasti pisanja, da pod stručnim nadzorom svake nedelje oblikuješ svoj stil i ispisuješ svoje redove? Želiš da pokreneš blog, napišeš roman ili da se baviš bilo kojim content writing-om? Naša koordinatorka je tu za tebe! 

Udruženje Eduakcija podržala je koncept EduKafea koji podražumeva radionice, u tihom kafiću uz vaše omiljeno piće, u trajanju od 3 sata, jednom nedeljno, tri meseca. Nakon redovnih dolazaka i vašeg napretka dobijate sertifikat koji će vam obogatiti stručno usavršavanje.

Šta je EduKafe?

U želji da svakome pružimo jedan novi metod znanja, udaljen od formalnih okvira, a koji pruža dugoročne rezultate, oformili smo koncept EduKafea. Ovaj koncept omogućava da svako ko ima želju da brzo i efikasno proširi svoje znanje u bilo kojoj oblasti, to od nas i dobije, jer mi nalazimo stručnjake u oblasti koja je vama potrebna i u mestu gde vi živite, te vam omogućavamo da u neformalnoj atmosferi, uz omiljeno piće i prijatan razgovor, provedete tri sata isključivo u toj oblasti koju usavršavate. Ovakav koncept daje optimalne rezultate, jer polazniku omogućava da i na svesnom i na podsvesnom nivou uđe u materiju, koja se tada dugoročno zadržava u njegovoj svesti, a da on, zbog atmosfere samog EduKafea, ne oseti napor, i stoga je znanje dugoročnije, a primena praktičnija.



Šta vam pruža EduKafe?

Stručni koordinator će kvalitetnim programom ispuniti vaša tri sata kafenisanja i usaditi vam gomilu znanja, a da toga nećete ni biti svesni, jer nećete imati klasično umaranje na času. Isto tako, vaš koordinator će voditi računa da i u ostalim danima, kada niste na EduKafeu radite na svom znanju, te ćete dobijati domaće zadatke koji takođe neće biti klasični, već će ulaziti u vašu dnevnu rutinu, te ih nećete ni osetiti.

Koji je period očekivan da postignem optimalne rezultate?

Za početak, sa nama se možete družiti i edukovati u periodu od tri meseca kontinuirane edukacije, nakon čega vam sledi sertifikat koji potvrđuje kompetencije koje ste stekli sa nama. Nakon toga, ukoliko želite, možemo nastaviti sa naprednim programom. S druge strane, ukoliko niste u mogućnosti da ostvarite kontinuitet od tri meseca, imamo za vas predložen program nadoknade, a u skladu sa vašim vremenom i mogućnostima.

Kordinatorka radionice kreativnog pisanja u Pančevu - Marija Miljić

Kako da se prijavim?

Trenutno smo oformili tim Kafe kreativnog pisanja u Pančevu, a u razvoju su i jezički Kafei u gradovima širom Srbije.

Za radionicu kreativnog pisanja u Pančevu prijavi se OVDE.

Naš koordinator će te ubrzo kontaktirati sa informacijama kada i gde će se EduKafei održavati.

Rok prijave

Na konkurs se možeš prijaviti najkasnije do 28. septembra, a radionica počinje sa radom početkom oktobra.

Dodatne informacije i cena EduKafea:

Svaka radionica se naplaćuje 900 dinara po učesniku. Postoji mogućnost popusta za ovu radionicu tako što učesnici mogu da se učlane u EduKafe klub, čime se obavezuju na redovne dolaske barem tri meseca, uz mogućnost produžetka, a zauzvrat dobijaju sertifikat iz oblasti koju su pohađali. Oni svakog meseca unapred plaćaju cenu sa popustom u iznosu od 2800 dinara. Učesnicima je u cenu uračunato: dva pića po izboru i trosatna komunikacija isključivo na jeziku za koji su se prijavili, odnosno u okviru oblasti koju usavršavaju, uz stručnog koordinatora i ukoliko su učlanjeni u EduKafe klub dobijaju sertifikat.



Za sve dodatne informacije, kao i za preuzimanje brošure sa svim glavnim informacijama i cenovnikom molimo vas da kontaktirate naš info tim na edukafe.info@gmail.com

Nove informacije, naš rad i naše koordinatore možete pratiti na našoj Facebook stranici ovde.

Napišite nam svoje želje i mi ćemo nastojati da vam ih ostvarimo!

Ako kreativno pisanje nije vaša "šolja čaja" napišete nam šta jeste! Ako ste zainteresovani za Jezički kafe na nekom stranom jeziku, kao i za kafe iz neke druge oblasti i sve to u vašoj okolini, molimo vas da popunite formular OVDE i mi ćemo brzo reagovati i nastojati da što pre oformimo tim u skladu sa vašim željama.

Fotke: EduKafe tim


1 comment:

  1. zdravo prijatelju bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR APATA. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr apati na email: drapata4@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

    ReplyDelete